Magnetiseren

Je bent hier:   Home > Behandeling > Magnetiseren

Wat kan een Magnetiseur Behandelen?

Magnetiseren is een genezingsmethode die al in de oudheid werd toepast en waar vandaag de dag nog steeds mooie resultaten mee worden behaald. Magnetiseren is het op een liefdevolle wijze doorgeven van energie, daar waar blokkades worden gevoeld brengt magnetiseren licht en liefde naartoe. Deze energie wordt gebundeld met mijn intuïtieve vermogens en kent geen tijd en ruimte. Het gaat daar heen, waar het lichaam het nodig heeft. Het kan rechtstreeks bij de cliënt door handoplegging.

Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen. Het emotionele lichaam zuivert zich van de emotionele en fysieke disbalans die is ontstaan door de prikkels van buitenaf. Uiteraard kan men verder met bijna alle klachten bij mij komen. Hierbij kunt u denken aan lichamelijke en psychische klachten, het verminderen van chronische pijnen, o.a.

Magnetiseren voor Kinderen

Ook bij kinderen helpt Magnetiseren, het brengt de levensenergie weer in balans en laat het beter stromen, zodat ze beter bij hun ware zelf blijven! Daar waar blokkades worden gevoeld brengt magnetiseren licht en liefde naar toe.

Het emotionele lichaam zuivert zich van de emotionele en fysieke disbalans die is ontstaan door de prikkels van buitenaf. Misschien is er gezegd dat je kind een probleem heeft, terwijl jij het gevoel hebt dat dat wel meevalt. Als ouder ben je ervan overtuigd dat het gedrag wat als probleem bestempeld wordt (bv. emotioneel, verlegen, agressief) door overprikkeling komt en afhankelijk is van de situatie. Deze kinderen voelen zich ook vaak onbegrepen….

Dit vaak onbegrepen voelen uit zich meestal in klachten zoals o.a. bedplassen, allergie, eczeem, faalangst, onzekerheid, angsten, verdriet, woede-uitbarstingen, ADHD, PDD-NOS, niet kunnen meekomen op school, problemen met eten, bang zijn in het donker en andere klachten. Zo’n klacht kan ook een signaal zijn dat het kind hooggevoelig is.

Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in een Magnetiseren behandeling?
Druk dan op onderstaande knop om direct een afspraak te maken.