Access Bars

Je bent hier:   Home > Behandeling > Access Bars

Wat is een Access Bars?

Access Bars behandeling duurt 75 minuten. Bars zijn punten op je hoofd die corresponderen met verschillende energiebanen. Als je deze zachtjes aanraakt dan krijg je ”Access tot de Bars” (toegang tot de banen) en begint de energie direct krachtig te stromen. Je hoofd is leeg, gedachten vallen stil, je lijf begint te tintelen en een innerlijke reis begint...​Access Bars is een mooi hulpmiddel om al het oude waardoor jij je tegen hebt laten houden "weg te halen" en nieuw te creëren.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt worden ontladen, waardoor je moeiteloos en gemakkelijk alles kan loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Barspunt

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende “barspunt” dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te “ontvangen” en wellicht een beetje minder te “doen”. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen. Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen. Mensen ervaren over het algemeen direct meer ontspanning, meer energie en meer ruimte in hun hoofd. De Bars kunnen onder andere helpen bij:

De werking van Bars is wetenschappelijk bewezen:

Wetenschap laat zien dat de hersengolven vertragen (van Beta naar Theta), wat ervoor zorgt dat de geloofsovertuigingen, gedragspatronen en standpunten vanuit je kindertijd toegankelijk maakt. Je wordt meer aanwezig in je leven zoals het nu is. De vorm van de cellen wordt ovaal als ze beïnvloed worden door negatieve gedachten, gevoelens en emoties. Als je je Bars laat doen kunnen de cellen weer hun natuurlijke bol-vorm aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen. Tijdens de behandeling kan uw kleding gewoon aan blijven en ligt u op een comfortabele behandeltafel onder een deken. De behandeling is geheel pijnloos en voelt als een heerlijke ontspannen massage met geweldig resultaat. Dit werkt nog na in de dagen en zelfs weken na de behandeling.

Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in een behandeling Access Bars?
Druk dan op onderstaande knop om direct een afspraak te maken.